Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. pappardelle [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de cinta que fa entre dos i tres centímetres d'amplada i entre deu i dotze centímetres de llargada. [...]
2. evolució
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt de les sensacions que destaquen d'un vi durant els segons, aproximadament deu, que es glopeja durant el tast. [...]
3. mesclum
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Barreja de brots i de fulles d'hortalisses, entre cinc i deu varietats, formada per enciam, herba dels canonges, ruca, créixens, xicoira, verdolaga, màstec, escarola, etc., que es fa servir per fer amanida, originària de la ciutat occitana de Niça. [...]